Menu

Cart
A+ A A-

Voorwaarden

BESTELLEN


Bestellen bij RIETENwinkel.nl is gemakkelijk en betrouwbaar. Bij uw eerste bestelling dient u zich te registreren, waarna u eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen. Aan het einde van uw bestelling ziet u een overzicht van uw bestelling met het afleveradres en kunt u een eventueel ontvangen kortingscode invoeren, waarna de korting meteen verwerkt wordt.

 

PRIJZEN


Op RIETENwinkel.nl getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Eventuele prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW-tarieven worden doorberekend.

 

BETALEN


Bij RIETENwinkel.nl kunt op de volgende manieren betalen:

•Via iDEAL of Mister Cash: een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. De goedkoopste manier om een bestelling van RIETENwinkel.nl geleverd te krijgen. Direct na uw betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.

•Vooruitbetaling: U ontvangt enkele ogenblikken na het plaatsen van uw bestelling een e-mail van RIETENwinkel.nl waarin staat hoe u uw bestelling kunt betalen. Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen.

•Op rekening: Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen, waarna u een e-mail van RIETENwinkel.nl ontvangt hoe u uw bestelling kunt betalen. Uw betaling moet binnen 14 dagen zijn ontvangen. Bij te late betaling behouden wij ons het recht om bij opvolgende bestellingen het aanbieden van betalen op rekening niet te accepteren.

 

LEVERTIJDEN


RIETENwinkel.nl maakt gebruik van een uniek distributiemodel waarbij gemiddeld enkele keren per maand bestellingen worden geleverd.

De bestelde RIETEN verzenden wij in een stevige brievenbus-doos rechtstreeks naar het opgegeven verzendadres, grotere pakketjes versturen wij naar de dichtsbijzijnde DHL-parcelshop bij het verzendadres. Daardoor kunnen wij besparen op kosten en bovendien wordt het milieu hierdoor minder belast.

Op verzoek en tegen geringe meerkosten kan RIETENwinkel.nl tussentijdse (spoed)bestellingen verwerken.

 

VERZENDKOSTEN


Afhankelijk van het gewicht en het volume brengt RIETENwinkel.nl verzendkosten in rekening, welke tijdens het bestelproces duidelijk inzichtelijk gemaakt worden. Binnen Nederland worden bestellingen met een omvang van meer dan € 50,- inclusief BTW geheel gratis verzonden.

 

GARANTIE


Niet aangebroken producten in originele verpakking kunnen na schriftelijk akkoord van RIETENwinkel.nl binnen 14 dagen per post - voldoende gefrankeerd - worden geretourneerd. U ontvangt het aankoopbedrag (excl. de verzendkosten) binnen 14 dagen terug op uw rekening.

 

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

 

Als verwerkingsverantwoordelijke zal RIETENwinkel.nl verantwoordelijk zijn voor het beheren en beschermen van uw persoonlijke gegevens. Wij zullen deze zo goed mogelijk beschermen en alleen voor eigen gebruik toepassen. 

U kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw rechten als gegevenssubject uit te oefenen.

 

over RIETENwinkel.nl

 

Naast official dealer van D'Addario, Forestone, Silverstein en Vandoren zijn wij Benelux distributeur van Arundos REEDS en BK Blätter

 

Het maakt niet uit of u beginner of professional bent; U zult altijd de juiste toon raken met onze RIETEN !

 

veilig betalen en gratis verzending*

cards

icon-shippingGratis verzenden vanaf €50,- binnen Nederland

Wil je ons volgen?

facebook bltwitter-bllinkedin-bl

Log In or Register